Op zaterdag 24 maart heeft de Bestuurscommissie Studiegroep Luchtoorlog 1939-1945 (SGLO) haar landelijke bijeenkomst gepland. De uitgelezen mogelijkheid elkaar te ontmoeten, bij te praten, informatie uit te wisselen en lezingen te volgen. Als locatie is gekozen voor de Korporaal van Oudheusdenkazerne in Hilversum.

Programma:
Het programma ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit:

09.00-10.00 Ontvangst met koffie of thee
10.00-10.10 Welkomstwoord Ivo de Jong
10.10-10.55 Vliegveld Hilversum* Wijbe Buising
11.00-11.45 Luchtoorlog boven Klundert Willem van Dranen
11.45-13.00 Lunch, Boekenmarkt
13.00-14.30 Eight Air Force Ron Mackay (FOTE)
14.30-16.00 Borrel, boekenmarkt en “bijkletsen”**.

*De eerder in Bulletin aangekondigde lezing door Michiel Schwartzenberg over de luchtoorlog aspecten Rode Kruise in WO 2 gaat niet door.
**Het eerder in Bulletin aangekondigde bezoek aan de historische collectie Geneeskundige dienst, kan niet door gaan.

Deelname:
Deelname is exclusief voor leden (eventueel met introducee) van de Studiegroep Luchtoorlog 1939-1945 en kan door middel van overmaking van 15 euro op het bekende rekeningnummer. Onder vermelding van uw naam (dus geen bedrijfsnaam). De inschrijving sluit op 17 maart!

Voor aanvang van de bijeenkomst dient het bestuur u aan te melden bij de locatie, hiervoor hebben wij u kenteken, geboortedatum, geboorteplaats te weten. Ook dienen wij uw nationaliteit door te geven als deze anders is dan de Nederlandse. Twijfelt u of deze gegevens bekent zijn? Neem dan contact op met onze secretaris

Gezien de locatie waar onze bijeenkomst plaatsvind is het VERPLICHT een geldige legitimatiebewijs bij u te hebben. Geen geldig legitimatiebewijs betekent dat u zult worden geweigerd bij de poort.

Locatie:
Korporaal van Oudheusdenkazerne
Noodweg 37
1213 PW Hilversum

Vorige bijeenkomsten:
Een overzicht van in het verleden gehouden bijeenkomsten met een fotoverslag vind u hier op onze website. Meer fotomateriaal van gehouden bijeenkomsten kunt u vinden op onze Facebookpagina.

Wilt u zelf een lezing houden op een van onze toekomstige bijeenkomsten of kent u iemand die dit zou willen, dan hoort onze secretaris dit graag!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.