Disclaimer
De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door de Studiegroep Luchtoorlog 1939-1945 (hierna afgekort SGLO). Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en de SGLO is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie.

Het is mogelijk dat via de internetsite van de SGLO toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De SGLO kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina’s.

Auteursrechten
De SGLO behoudt zich het auteursrecht op de op de website verstrekte informatie inclusief beeldmerken, logo’s en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is dan ook niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van het bestuur van de SGLO. Via het Contactformulier op de betreffende pagina kunt u contact opnemen voor nadere informatie over het gebruik van het materiaal.