Op zaterdag 23 maart heeft de Bestuurscommissie Studiegroep Luchtoorlog 1939-1945 (SGLO) haar landelijke bijeenkomst gepland. De uitgelezen mogelijkheid elkaar te ontmoeten, bij te praten, informatie uit te wisselen en lezingen te volgen. Als locatie is gekozen voor Vliegbasis Gilze-Rijen.

De Spitfire van de SKLHV op Gilze-Rijen 21 juni 2014 (SGLO – @P. Righart van Gelder)
De Spitfire van de SKLHV op Gilze-Rijen 21 juni 2014 (SGLO – @P. Righart van Gelder)

Programma:
Het programma ziet er (onder voorbehoud van lastminute wijzigingen) als volgt uit:

09.00-10.00 Ontvangst met koffie of thee
10.00-10.05 Welkomstwoord Ivo de Jong
10.05-10.40 Robert K. Lammers, het verhaal achter een naam op Margraten Lili Pasteur
10.45-11.20 Dambuster S for Sugar Peter van Kaathoven & Sander van der Hall
11.25-12.00 Aspecten van de luchtoorlog rond Gilze-Rijen  Jan Jolie
12.00-12.15 Overdracht verliesregister
12.15-13.30 Lunch, bijpraten, boekendienst, bar open
13.30-16.00 Optioneel naar de traditiekamer Gilze-Rijen (loopafstand), tevens bar open, boekendienst, bijpraten.

Deelname:
Deelname is exclusief voor leden (eventueel met introducee) van de Studiegroep Luchtoorlog 1939-1945 en kan door middel van overmaking van 15 euro op het bekende rekeningnummer. Onder vermelding van uw naam (dus geen bedrijfsnaam). De inschrijving sluit op 16 maart.

Voor aanvang van de bijeenkomst dient het bestuur u aan te melden bij de locatie, hiervoor hebben wij u kenteken, geboortedatum, geboorteplaats te weten. Ook dienen wij uw nationaliteit door te geven als deze anders is dan de Nederlandse. Twijfelt u of deze gegevens bekent zijn? Neem dan contact op met onze secretaris

Gezien de locatie waar onze bijeenkomst plaatsvind is het VERPLICHT een geldige legitimatiebewijs bij u te hebben. Geen geldig legitimatiebewijs betekent dat u zult worden geweigerd bij de poort.

Tijdens onze bijeenkomsten worden foto’s gemaakt voor publicatie op onze website, onze Facebookpagina en in Bulletin. Bij deelname aan onze bijeenkomsten gaan we er van uit dat u hiermee akkoord bent.

Locatie:
Vliegbasis Gilze-Rijen
Rijksweg 121
5121 RD  Rijen

Vorige bijeenkomsten:
Een overzicht van in het verleden gehouden bijeenkomsten met een fotoverslag vind u hier op onze website. Meer fotomateriaal van gehouden bijeenkomsten kunt u vinden op onze Facebookpagina.

Wilt u zelf een lezing houden op een van onze toekomstige bijeenkomsten of kent u iemand die dit zou willen, dan hoort onze secretaris dit graag!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.