Burgemeester van Echt-Susteren wijst emotioneel bergingsverzoek af van de zoon van een bemanningslid van Stirling W7630
Burgemeester Hessels heeft afgelopen week weer een bergingsverzoek afgewezen, dit keer van een zoon van een van de bemanningsleden van W7630 (SGLO T1821A). Hij heeft eerder ook de bergingsverzoeken afgewezen van 4 andere families (waaronder een dochter van een van de vliegers) en van een direct betrokkene veteraan- vlieger.

Crashplaats Stirling W7630 (Google)

Crashplaats Stirling W7630 (Google)


Op 22-1-2016 heeft explosieven deskundige John Blokvoort (Expload.nl) namens de Stichting Berging Stirling W7630 de omwonenden van de crashplaats (in Hof van Herstal Echt-Susteren) ge├»nformeerd over de veiligheidsrisico’s in verband met de mogelijke aanwezigheid van 3 duizendponders op de crashplaats. De Stichting Berging Stirling W7630 is ook te volgen op facebook.

 

 

Mayor of Echt-Susteren rejects recovery request from son of crewmember Stirling W7630
Last week Mayor Hessels rejected again a recovery request, this time from a son of one of the crew members of Stirling W7630 (SGLO T1821A). He has previously rejected the recovery requests from four other families (including a daughter of one of the fliers) and one flier- veteran who is directly involved.

They did not come home on a wing and a prayer!!!
(Ms. Anne Shelton OBE 1943)


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.