Eindelijk is het gelukt een ruimte te vinden voor onze volgende landelijke bijeenkomst. Het “driemanschap” is min of meer door pech achtervolgd met het vinden van ruimte voor een tweede bijeenkomst. Waar zullen we uiteindelijk terecht komen? In Leiden. En de “veteranen” onder onze groep o.a. de heren Zwaaf en de Vos zullen waarschijnlijk met genoegen kennis nemen van het feit dat we de zelfde zaal ( aan de Vijf Meilaan ) hebben kunnen huren, waar we in 1970 een luchtoorlog symposium hebben meegemaakt.

Het voordeel van deze zaal (nieuwbouw en sfeer) is dat we aldaar de bediening e.d. helemaal in eigen handen hebben. Dus voor weinig geld kunnen we er weer iets fijns van maken, ook met broodjes e.d. Op de achtergrond is ons “damesteam” al weer bezig met plannetjes. Omtrent het programma wordt u nog nader ingelicht, maar belangrijk op dit moment is dat u de datum reserveert.’

Teneinde een overzicht te krijgen over het aantal personen dat deelneemt aan de landelijke bijeenkomst te Leiden, verzoeken wij een ieder die plan heeft te komen dit middels een briefkaart kenbaar te maken, Ook als uw echtgenote meekomt. Het is o.a. belangrijk voor ons te weten op hoeveel personen gerekend kan worden i.v.m. juiste inventarisatie van broodjes/drankjesvoorraad e.d.

MOGEN WE OP UW MEDEWERKING REKENEN.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.